CEWE Fotolab blog

Dovolenková pohľadnica cez CEWE aplikáciu

Dovolenková pohľadnica cez CEWE aplikáciu

Vyskúšajte, aké je to jednoduché a pošlite jednu pohľadnicu ZADARMO.

Pravú pohľadnicu môžete dnes poslať kedykoľvek a kdekoľvek aj na druhý koniec sveta priamo z vášho  smartfónu a my ju doručíme v tlačenej podobe do poštovej schránky adresáta. Nie je nič jednoduchšie a radosť adresáta bude obrovská. Veď dostať skutočnú pohľadnicu a nie elektronický pozdrav na telefón je dnes naozaj výnimočné.

Objavte opäť čaro tlačenej klasickej pohľadnice, ktorú si môžete vytvoriť celkom sami s vlastnými fotografiami a osobným textom napr. z dovolenky, oslavy alebo ako blahoželanie k narodeninám či meninám. Navyše aj na známku môžete vložiť vašu obľúbenú fotografiu.

Takto jednoducho to ide:

  1. Stiahnite si našu CEWE aplikáciu na App Store alebo Google Play.
  2. V ponuke produktov si v hornom menu vyberiete POHĽADNICE. Na výber máte 2 formáty pohľadníc: malý formát 15×10 cm alebo XL formát 21×10 cm.
  3. Teraz sa môžete pustiť do kreatívneho tvorenia vašej pohľadnice. V hornom menu aplikácie nájdete všetky nástroje, ktoré na to potrebujete. V prvom kroku si zvolíte usporiadanie fotografií na prednej strane: koľko fotografií si želáte umiestniť (1-5), prípadne aj priestor na písanie textov. Následne si kliknutím na FOTOGRAFIE v menu vyhľadáte fotografie, ktoré jednoducho vložíte na vybranú plochu. Rovnako ľahko si môžete vkladať aj videá s QR kódom. Dizajn pohľadnice môžete doplniť aj farebným pozadím z ponuky POZADIA.

Na zadnú stranu pohľadnice si môžete takisto vložiť fotografie a samozrejme aj osobný pozdrav. Pri textoch máte na výber niekoľko typov a farieb písma, aby ladili s celkovým dizajnom. Svoju obľúbenú fotografiu si môžete vložiť aj ako známku.

4. Hotovo! Návrh pohľadnice je pripravený na odoslanie. Po vložení do nákupného košíka sa vám zobrazí súhrn vašej objednávky. Potvrdením objednávky Kúpiť bude vaša objednávka odoslaná na spracovanie.

V priebehu pár dní bude vaša pohľadnica doručená do poštovej schránky adresáta. Potešte babku, dedka, priateľov alebo kolegov originálnym pozdravom s vlastnými fotkami.


 

Oľga Kleinová

Fotografia je úžasný fenomén, ktorý ma sprevádza v práci aj mimo nej. Baví ma zachytávať príbeh našej rodiny, výnimočné aj bežné momenty, ktoré spolu zažívame. Ako marketingový manažér spoločnosti CEWE sa snažím inšpirovať a prinášať nové možnosti pre kreatívne spracovanie fotografií.

Pridať komentár