CEWE Fotolab blog

Nikon Day na predajniach Fotolab

Už tradične sa v našich predajniach FOTOLAB stretávajú nadšenci fotoaparátov značky Nikon na špeciálnej akcii s názvom Nikon Day. Počas nej majú možnosť vyskúšať si od základných kompaktov pre nenáročných až po najvyššiu radu fotoaparátov tejto značky, ako aj celú radu dostupných objektívov. Počas tejto prezentácie môžu navyše využiť zľavu 5 % na všetky fotoaparáty a príslušenstvo tejto značky aktuálne dostupné v príslušnej predajni.

Aj keď tentokrát chýbali novinky v podobe Nikon D5 a Nikon D500, nebola núdza o nadšencov fotografie, ktorí mali veľa otázok na odborníka priamo z Nikonu, Filipa Bartáka. Prezentácia odštartovala na obed a trvala až do podvečerných hodín. Zákazníci si mohli vyskúšať fotoaparáty a objektívy a dostali odpovede na otázky, ktoré ich zaujímali. Nie je nič lepšie ako sa porozprávať s odborníkom, ktorý má tieto produkty k dispozícii a pozná každý detail daného výrobku. A viem o čom hovorím. Sám som bol svedkom otázok, ktoré by zaskočili nejedného znalca fototechniky, ale Filip to zvládol bravúrne a aj my predajcovia sme sa niečo nové naučili.

Určite odporúčam zúčastniť sa takejto prezentácie, či už rozmýšľate o kúpe fotoaparátu alebo potrebujete poradiť s konkrétnym problémom. Nie nadarmo sa hovorí: "je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť". Oplatí sa preto nájsť si čas a prísť sa poradiť so špecialistom na danú značku, alebo naším zaškoleným personálom.

Budeme sa tešiť na všetkých, ktorí túžia dozvedieť sa viac o úžasnom svete fototechniky. Radi vás privítame a zodpovieme vaše zvedavé otázky.


 

Peter Brejda

Kombinácia čiernobielej a reportážnej fotografie je pre mňa tou najkrajšou fotografiou. Milujem fotenie na kinofilm. Mám rád humor, smiech a hokej je pre mňa celoživotná láska :-)

Pridať komentár