CEWE Fotolab blog

Požičajte si Fuji Instax Mini len za cenu fotopapiera!

Radi by ste oživili stretávku, rodinnú oslavu či grilovačku? Hľadáte príjemný spôsob zábavy, ktorý zdokumentuje vaše spomienky a zároveň poteší?

My vo Fotolabe máme pre vás riešenie. Môžete si u nás požičať fotoaparát Fujifilm Instax, s ktorým si najlepšie momentky vytlačíte priamo na akcii a bez čakania.

Ako to funguje?

Bezplatná výpožička je možná vo všetkých našich predajniach FOTOLAB. Zaplatíte len za náplň do fotoaparátu – papier na tlač fotografií. Jedna náplň papiera obsahuje 10 fotografií a jeho cena je 9,99 EUR. Fotopapier nájdete v rôznych variáciach od čiernobielej až po bodkované rámy vytalčených fotografií.

Osobne som si túto výpožičku vyskúšala a musím povedať, že je to veľmi príjemná zmena a potešenie na akomkoľvek stretnutí. Všetci sme si odniesli neskutočné množstvo spomienok v podobe malých fotografií, ktoré sme si hneď uložili do peňaženiek. Zažili sme pritom veľa vtipných situácií, na ktoré budeme dlho spomínať.

Zachytávanie jednoduchých momentov na fotoaparát INSTAX je hlavne zábavou s okamžitým výsledkom, ktorý rozhodne každého milo poteší.

Obsluha Instaxu nie je komplikovaná, samozrejme, niekedy sa vám nepodarí snímku kvalitne odfotiť – ako nám. Z tohto dôvodu vám odporúčame informovať sa u nášho personálu, ako správne manipulovať s fotoaparátom, aby ste získali čo najlepšie zábery.

Výpožička je možná na dobu 3 dní. Informácie o dostupnosti fotoaparátu Instax získate priamo v našich predajniach FOTOLAB. Vyhradzujeme si právo fotoaparát nezapožičať v prípade, že nebude v požadovanom termíne k dispozícii.

Neváhajte, vyskúšajte túto možnosť a zdielajte vaše zážitky na sociálnych sieťach s #fotolabsk či #mojecewe.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár