CEWE Fotolab blog

Pre najlepšiu mamu na svete

14. mája je deň matiek a to je príležitosť obdarovať naše najlepšie maminky milým darčekom a poďakovať im za všetko.

Od malička je deň matiek spojený s dňom, kedy sme prejavovali lásku k svojej mame a zároveň sme jej dávali darčeky z vlastnej tvorby. Tento koncept môžete uplatniť aj pri našich produktoch. Ako je to možné? Jednoducho jej vytvorte osobný darček z vašich fotografií. Darujete tak nielen pekný darček, ale aj spomienky na spoločné chvíle.

Vaša mama určite ocení, ak dostane obal na telefón, ktorý jej bude pripomínať vás, či celú rodinu. V našej ponuke nájdete obaly na rôzne typy telefónov a tabletov. Obal s obľúbenou fotografiou bude jej každodenným spoločníkom a zároveň bezpečnou ochranou telefónu.

Krásnym a zároveň veľmi jednoduchým darčekom môže byť aj šálka s vlastnou potlačou, ktorá poteší a nebude zapadať prachom. Ranná káva alebo čaj z nej bude chutiť ešte lepšie.

Pre pohodlné sedenie a trávenie času popíjaním čaju, môžete mame darovať jedinečný vankúš s potlačou.

Radi obdarúvate blízkych praktickými darčekmi? Okrem plátennej tašky s potlačou, ktorú mama využije pri nákupe, jej môžete venovať zásteru s vlastným dizajnom a spríjemniť jej varenie vašich obľúbených jedál.

Okrem toho mamičky môže potešiť  CEWE FOTOKNIHA, fotokoláž alebo fotka na plátno, ktorá dozdobí stenu v dome, či byte. Fotografie je možné použiť na rôzne fotoprodukty z nášho portfólia.

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár